Products
About
Messages
Inspire
top
face tweet pin blog

Designday #11

Wij vertelden ons verhaal tijdens de 11e editie van Designday (27 t/m 29 mei 2016, Decorfabriek in Maastricht). Designday staat voor onafhankelijk, toegankelijk design waarin gezond verstand en originaliteit samengaan. Er was veel design te zien én te koop! Bezoekers kregen de kans om in gesprek te gaan met de mensen achter het design. En dat maakte het interessant!

Publicatie op homify.nl

Michel van Dijk schreef voor Homify het artikel 'Ruimte en tijd samengevat in de fraaiste accessoires!' waarin hij Supercluster en Spacetime op een bijzondere manier omschrijft. Homify is een onafhankelijk platform voor architectuur, binnenhuisarchitectuur, interieurontwerp en constructie.

Spacetime wint publiekswedstrijd Designday

Spacetime werd door het publiek gekozen tot beste ontwerp in de Designday publiekswedstrijd 2015. Hiermee hebben we een plek op de 11e editie van Designday gewonnen. Tijdens de openingsavond van de 10e editie (15 mei 2015, Decorfabriek in Maastricht) namen we de 1e prijs in ontvangst.

foto: Ellen Hansen

Product / project

Wij zijn bezig om een combinatie te maken van onze producten (3D) en de projecten (2D) van Studio 2 ONS. Hoe dat er precies uit gaat zien weten we nog niet, maar we proberen alvast een stap in de richting te zetten van een speelveld waar beiden tot uiting kunnen komen. Inspiratie is welkom!

Expositie in Whispering Wall

Supercluster hing van 22 juni t/m 14 september 2014 in Whispering Wall, een initiatief met fascinatie voor papier (Weimarstraat 56 in Den Haag), waar ze te zien waren in combinatie met het werk van kunstenaar Joris Kuipers.

Presentatie op eigenzinnig podium

De prototypes van de eerste collectie 'Inspired by the Cosmos' zijn gepresenteerd tijdens de 9e editie van D(esign)-day (30 mei t/m 1 juni 2014, Timmerfabriek in Maastricht). Dit eigenzinnige podium voor ontwerpers gaf ons direct de gelegenheid om ervaringen van anderen te bespreken. Het activerende element in onze producten werd opgepikt en opgenomen in de trendtour.


Lancering Other Nice Stuff

Tijdens de eerste editie van festival Designkwartier Den Haag (16 t/m 18 mei 2014, Zeeheldenkwartier in Den Haag) is Other Nice Stuff officieel gelanceerd. We hebben hier de prototypes van de eerste collectie 'Inspired by the Cosmos' gepresenteerd aan een divers publiek.