Products
About
Messages
Inspire
top
face tweet pin blog

Persoonlijke interesses inspireren ons om verrassende objecten te creëren voor de fysieke ruimte. We kijken met een eigenzinnige blik naar bestaande functies en voegen hier een nieuwe beleving aan toe. Hierdoor ontstaat er een actief speelveld voor gebruiker en toeschouwer.

Ontworpen door ONS

Ontwerp duo Anita en Erik-Anton, met een achtergrond als grafisch ontwerpers, werken samen aan diverse producten die mens en ruimte activeren.

We produceren onze producten zoveel mogelijk eigenhandig, de gebruiker krijgt hiermee altijd een uniek exemplaar. Een hoge kwaliteit van materiaal en techniek vinden we vanzelfsprekend en werken daarom graag samen met partijen die daar hetzelfde over denken.

Other Nice Stuff kopen?

Wil je Other Nice Stuff in huis halen? Mail naar contact@othernicestuff.com of ga langs bij één van onderstaande winkels.

KaDenz
Prinsestraat 98
Den Haag
www.kadenz.nl

Liefhertje en De Grote Witte Reus
Stationsweg 137
Den Haag
www.grotewittereus.nl

Things
Noordeinde 75
Den Haag
Everything has its story

Studio 2 ONS

Naast Other Nice Stuff hebben wij een grafisch ontwerp studio waar we werken aan diverse communicatiemiddelen. Dit doen we samen met intrigerende opdrachtgevers die het net even anders willen dan anderen.
Projecten van Studio 2 ONS laten opdrachtgevers zien en voelen wat ze zelf nog niet ontdekt hadden.

Meer weten?

Heb je interesse in een product, vragen over onze collectie, een ruimte waarin producten van Other Nice Stuff goed passen of vind je het gewoon leuk om ons een bericht te sturen? Laat het ons dan weten!

Anita Roothans / 06 183 180 29
Erik-Anton van Dun / 06 188 181 11
contact@othernicestuff.com

Onze recente ontwikkelingen kun je volgen via twitter en facebook.
Bekijk onze visual blog als je benieuwd bent naar wat ons interesseert én inspireert.

Wij versturen maandelijks inspiratie naar al onze relaties. Ben je nog niet aangemeld, dan kun je dat hier doen.